Historie
BedrijfProductenWinkelOndersteuningContact

Historie 
Missie 
Logo 
[Home][Bedrijf][Historie]

 

2011

 

 

In september de opening bijgewoond van het nieuwe distrubutiecentrum van SPAR Nederland in Waalwijk. Binnen een jaar is de verandering doorgevoerd en is SPAR verhuisd van Moerdijk naar Waalwijk.

In 2011 een intervisie-sessie uitgevoerd voor loopbaanbegeleiders.

Daarnaast een communicatieopdracht voor een midden- en kleinbedrijf.

In December als voorzitter op het notariskantoor te Montfoort de oprichtingsacte getekent voor de stichting Yoppa (YOung Peolple op PAd) die activiteiten en workshops organiseert voor de jeugd van 9 t/m 15 jaar in Montfoort en Linschoten. Zie ook www.yoppa.nl

2010

 

 

De top logistieke opleidingen (EMLog en MTL)  aan de TIAS NIMBAS te Tilburg zijn met succes afgerond. Samen met een medestudent van Adidat te Moerdijk en Henkel te Nieuwegein hebben we een optimalisatie vraagstuk uitgevoerd voor SPAR Nederland. Hierbij hebben we een optimale mix gevonden voor de distrubutiecentra in relatie met de afnemers in Nederland. Tevens hebben we een voorstel gedaan om de voorraden te verkleinen met gelijkblijvende servicegraad. Al onze voorstellen zijn overgenomen door de Raad van Commissarissen en zullen binnen een jaar worden gerealiseerd.

2009

 

 

Pedro Jooren Advies is lid geworden van de ZZP Vereniging Montfoort Oudewater http://www.zzpverenigingmontfoortoudewater.nl/Home_Page.php.

Op woensdag 23 september is in samenwerking met de jeugdvereniging YOPPA (YOung People op PAd) uit Montfoort de grootste Mindmap van Nederland gepresenteerd aan de inwoners van Montfoort en Linschoten. 35 jongeren uit de gemeente Montfoort hebben hun ideeŽn over de toekomst van de gemeente verwerkt in de Mindmap

2008

 

 

Van 2008 - 2010 zal ik de komende 24 maanden twee opleidingen volgen aan de Universiteit van Tilburg. De opleiding EMLOG (European Master of Logistics) en de opleiding MTL (Master of Transport en Logistics) die gelieerd is aan de TU Eindhoven.

Diverse opdrachten bij plaatselijke bedrijven, scholengemeenschap, etc. Details zullen niet meer worden vermeld.

Introductie nieuwe producten. Een complete opleidingsportfolio workshops Mindmappen. De producten zijn geschikt voor bedrijven, particulieren en scholieren. Meer info in de nieuwsbrief.

Opdracht bij Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten (SVn). Vaststellen kerncompetenties SVn.

2007

 

 

Opdracht bij RESOURCES. Verbetering en verdere uitwerking van buitegewoon teamwork voor interimmanagers op het gebied van Finance.

Opdracht bij RESOURCES. Verbetering en verdere uitwerking van buitengewoon teamwork voor interimmanagers op het gebied van HRM en Supply Chain Management.

Een samenwerkingsverband opgestart met HERA. Een instituut voor snel>Leren dat diverse producten ontwikkelt en uitgeeft om het leerproces bij jongeren te bevorderen. Daarnaast verzorgt HERA trainingen, coaching, consultancy en begeleidt projecten van ontwikkel- en opleidingsactiviteiten. Meer weten over HERA via www.snelleren.nl.

Opdracht bij BLR Bimon. Verbetering communicatie en werkafspraken tijdens vakantieperiodes.

Opdracht bij IBM Benelux. Teambuildingsessie met het managementteam om te opereren in complexe en extreme omstandigheden.

2003

 

 

In Company Opleiding Bestuurskunde aan de Rijks Universiteit Leiden

Opdracht handelde over het samengaan en beter inzetten van kenniscentra binnen het Ministerie van Defensie

2002

 

 

Cum Laude afgestudeerd bij BSN Business School Netherlands te Buren richting Master of Business Administration (MBA)

Dissertatie handelde over een opdracht op het gebied van kennismanagement. Afgestudeerd bij Prof. Dr. Ir. Matthieu Weggeman

2000

 

 

Afgestudeerd aan de Hoge School van Utrecht richting Technische Bedrijfskunde (Ing.)

Eindopdracht betreft een kwaliteitszorgproject met het INK-model (Instituut Nederlandse Kwaliteit)

[Home][Bedrijf][Producten][Winkel][Ondersteuning][Contact]

Copyright (c) 2007 Pedro Jooren Advies. All rights reserved.

info@pedrojoorenadvies.nl