Verandering
BedrijfProductenWinkelOndersteuningContact

Verandering 
Verbetering 
Brainstorm 
Teambuilding 
Studieadvies 
Begeleiding 
Mindmappen 
[Home][Producten][Verandering]


Verandering

 

Algemeen

 

  • Elk bedrijf krijgt te maken met veranderingen. De kunst is om deze veranderingen op tijd en op de juiste wijze te implementeren in het bedrijf.

Specifiek

 

  • Veranderingen worden vaak beschreven in processen, protocollen, handboeken, etc. In feite komen de veranderingen daadwerkelijk tot uiting in het gedrag van de medewerkers.

Toelichting

 

  • De deelnemers van een verandersessie kunnen variëren van een persoon tot een groep van 25 mensen. Elk onderwerp kan hierbij aan bod komen. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er dieper op een bepaald onderwerp worden ingegaan. Door het veranderproces goed aan te lopen zijn de eerste tastbare resultaten na drie uur al zichtbaar. De interactie tussen de adviseur en de medewerker(s) bepalen de kwaliteit van het eindproduct. Het proces is zo flexibel dat het bedrijf met de eerste resultaten zelf aan de slag kan of dat verdere bemiddeling gewenst is. Veranderingen komen tot stand samen met uw medewerkers en niet achter een bureau.

Advies

 

  • Na een kennismakingsgesprek zal de eerste verandersessie maximaal drie uur duren. Vervolgsessies zijn altijd mogelijk om een onderwerp nog meer uit te diepen en veranderingen verder te implementeren.
  • Prijs per uur is € 75,- (excl. BTW) inclusief uitgewerkt advies, gebruik materialen en audiovisuele middelen.
  • Excl. reiskosten a € 0,20 (excl. BTW) per km voor activiteiten buiten Montfoort.
  • Percentage voor incl. BTW is 21%.

[Up][Next]

Copyright (c) 2007 Pedro Jooren Advies. All rights reserved.

info@pedrojoorenadvies.nl