Studieadvies
BedrijfProductenWinkelOndersteuningContact

Verandering 
Verbetering 
Brainstorm 
Teambuilding 
Studieadvies 
Begeleiding 
Mindmappen 
[Home][Producten][Studieadvies]

 

Studieadvies

 

 

Voor meer informatie over de test klik op onderstaand PDF document

Algemeen

 

  • Jong en oud besteden veel tijd aan studeren. Op dit moment zijn er ongekende mogelijkheden om een opleiding te volgen. Er is veel keuze en de manier waarop je studeert kan heel verschillend zijn. "Wat is dat studeren en hoe moet je studeren?", is een veel gestelde vraag?

Specifiek

 

  • Studeren hoeft niet saai te zijn en niet veel tijd te kosten. Het is waar dat de een makkelijker studeert dan de ander; dat kan je niet altijd veranderen. Jonge mensen hebben leerplicht en "moeten" naar school. Oudere mensen hebben een keuze. Voor vervolgopleidingen zijn verschillende manieren om te studeren zoals op een school, via internet of afstandsonderwijs. Het is belangrijk dat je een manier van studeren kiest die bij je past.

Toelichting

 

  • De belangrijkste voorwaarde om te studeren is dat je er plezier aan beleeft. Als daaraan is voldaan kan de volgende stap worden genomen. Een studieadvies kan zeer zinvol zijn als je nog vol zit met vragen die beantwoordt moeten worden. Zo'n advies geeft je richting hoe je de studie kan oppakken op een manier die helemaal bij jou past. Studeren doe je voor jezelf en de manier hoe je dat doet mag best eigenwijs zijn. Het advies is maatwerk en persoonsgericht. Het advies richt zich op de manier HOE je kan studeren en niet WAT je gaat studeren.

Advies

 

  • Een studieadvies duurt maximaal een uur. Vooraf dient een vragenlijst ingevuld te worden en daarna volgt het adviesgesprek. Het advies wordt uitgewerkt in een document. Het advies is maatwerk en alleen bedoeld voor jou als persoon. Voor kinderen wordt een advies gegeven als zij starten op de middelbare school. Daar mogen de ouder(s) bij zijn. Aan kinderen van de lagere school wordt geen advies gegeven.
  • Een studieadvies kost 40,- (excl. BTW) inclusief uitgewerkt advies.
  • Excl. reiskosten a 0,20 (excl. BTW) per km voor activiteiten buiten Montfoort.
  • Percentage voor incl. BTW is 21%.

[Previous][Up][Next]

Copyright (c) 2007 Pedro Jooren Advies. All rights reserved.

info@pedrojoorenadvies.nl