Module D
BedrijfProductenWinkelOndersteuningContact

Module 0 
Module 1 
Module 2 
Module A 
Module B 
Module C 
Module D 
Cases 
[Home][Producten][Mindmappen][Module D]


Module D     Zakelijke en professionele toepassingen     Workshop                                                                                             Mindmappen

 

 

Voor meer informatie over de workshop Mindmappen klik op onderstaand PDF document

 

Algemeen

 

 • Professionals vervullen op een dag vaak meerdere rollen. Het ene moment zitten ze in een bespreking en een paar tellen later verzorgen ze een presentatie, vervullen de rol van een coach of moeten geconcentreerd onder tijdsdruk een verslag opleveren. Deze module verzorgt technieken voor enkele van die rollen. Er wordt ingegaan op mindmappen die gebruikt kunnen worden voor bijeenkomsten, presentaties en management in het algemeen. De module wordt afsloten met mindmappen op de PC.

Specifiek

 

 • Bijeenkomsten: Het is van belang dat tijdens bijeenkomsten iedere deelnemer de zienswijze van anderen begrijpt. Zeker als daarbij besluiten worden genomen. Als voorzitter kan je hierbij een dubbele rol spelen als je de techniek van mindmappen hanteert namelijk die van regiehouder als meedenker.
 • Presentaties: Een presenatie is een belangrijk hulpmiddel om een boodschap over te brengen naar het publiek. In dit deel worden de kneepjes van het vak geleerd zonder dat je angst hoeft te hebben moment.
 • Manamgement: Mindmappen is een oplossing voor het feit dat mensen 80% van het geleerde binnen 24 uur weer is vergeten. Het van tijd tot tijd nalezen van mindmaps met bepaalde intervallen, garandeert det het geleerde niet alleen door het brein wordt vastgehouden, maar ook wordt gebruikt. Alle vaardigheden zoals besluiten nemen, het ordenen van eigen en andermans ideeen, het bevorderen van creativiteit, analyseren, problemen definieren en oplossen, tijdsindelingen maken, zijn essentieel voor succesvol management. In dit deel worden alle toepassingen van mindmappen samengevat in een managementcontext.
 • Mindmappen op de PC: Software biedt de makers van mindmaps nieuwe en fascinerende mogelijkheden. U kunt op deze wijze snel een mindmap met elkaar delen of de mindmapgegevens exporteren naar WORD, EXCEL, POWERPOINT, PROJECT, VISIO en OUTLOOK. De digitale inkt kent bijna onbeperkte mogelijheden. In dit deel een uitleg van een van de meest gebruikte softwarepakketen die minmappen ondersteunt.

Toelichting

 

 • Het gebruik van mindmappen kent zoveel voordelen voor het management dat het niet nodig is om een totale opsomming te geven. Wat managers aansprekeekt is: tijdswinst, makkelijk te leren, optimaal delen van informatie, sluit aan bij het menselijk denken, kan altijd toegepast worden zowel handmatig als digitaal en is leuk om te doen. Mindmappen een must voor elke manager en elke onderneming.

Advies

 

 • Deze workshop bestaat uit de combinatie van Module 0 en module D. Eventueel kan de workshop worden uitgebreid met een of meerdere cases. Elke workshop kan op maat gemaakt worden voor een specifieke doelgroep. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen de details worden besproken.
 • Prijs voor module 0 + module D is 950,- (excl BTW) voor groepen tot maximaal 10 personen.
 • Prijs voor aanvullende (uitgewerkte) cases is 150,- (excl. BTW) per uur.
 • Alle activiteiten zijn inclusief de uitwerking van de workshop en cases, gebruik materialen en audiovisuele middelen.
 • Excl. reiskosten a 0,20 (excl. BTW) per km voor activiteiten buiten Montfoort.
 • Percentage voor incl. BTW is 19%.

[Previous][Up][Next]

Copyright (c) 2007 Pedro Jooren Advies. All rights reserved.

info@pedrojoorenadvies.nl