Module C
BedrijfProductenWinkelOndersteuningContact

Module 0 
Module 1 
Module 2 
Module A 
Module B 
Module C 
Module D 
Cases 
[Home][Producten][Mindmappen][Module C]


Module C     Educatieve toepassingen     Workshop Mindmappen

 

 

Voor meer informatie over de workshop Mindmappen klik op onderstaand PDF document

 

Algemeen

 

 • De veranderingen in de wereld gaan in een razendsnel tempo. Scholieren en leerlingen moeten veel stof tot zich nemen en de kunst verstaan om de belangrijkste informatie te ontdekken. Binnen bedrijven is het adagium dat mensen nooit meer uitgeleerd zijn en de scholing doorlopend zal plaatsvinden. In deze module worden mogelijkheden geboden om hieraan tegemoet te komen. De module bestaat uit drie delen: Denken, lesgeven en een overkoepelende mindmap maken

Specifiek

 

 • Denken: in dit deel leert u een mindmap maken voor het schrijven van essays en verslagen. Zelfs een writer's block behoort tot het verleden. Daarnaast leer je een mindmap maken voor een examen, projecten en rapporten.
 • Lesgeven: Hier wordt kort ingegaan op de rol van de docent, Direct daarna wordt de doorstart gemaakt voor de toepassingen in het onderwijs zoals het voorbereiden van colleges, het maken van planningen, lessen en presentaties, examens en projecten. Tevens wordt aandacht besteed wat de meerwaarde kan zijn van mindmappen in het bijzonder onderwijs.
 • Een overkoepelende mindmap maken: Deze techniek is goed bruikbaar voor langdurige cursussen en studies. U leert op een andere manier aantekeningen maken om een boek samen te vatten en een mindmap te maken van lezingen, DVD's, video's, dvd's en films.

Toelichting

 

 • Denken, lesgeven, lessen volgen en studeren kost veel energie. Het is belangrijk die energie op een juiste wijze aan te wenden zodat plezier en motivatie aanwezig blijven. Met deze vaardigheden aan boord behoren de negatieve elementen zoals blokkades, angst, onzekerheid en spanningen al snel tot het verleden. Het toepassen van de techniek Mindmappen levert alleen maar voordelen op.

Advies

 

 • Deze workshop bestaat uit de combinatie van Module 0 en module C. Eventueel kan de workshop worden uitgebreid met een of meerdere cases. Elke workshop kan op maat gemaakt worden voor een specifieke doelgroep. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen de details worden besproken.
 • Prijs voor module 0 + module C is 950,- (excl BTW) voor groepen tot maximaal 10 personen.
 • Prijs voor aanvullende (uitgewerkte) cases is 150,- (excl. BTW) per uur.
 • Alle activiteiten zijn inclusief de uitwerking van de workshop en cases, gebruik materialen en audiovisuele middelen.
 • Excl. reiskosten a 0,20 (excl. BTW) per km voor activiteiten buiten Montfoort.
 • Percentage voor incl. BTW is 19%.

[Previous][Up][Next]

Copyright (c) 2007 Pedro Jooren Advies. All rights reserved.

info@pedrojoorenadvies.nl