Module B
BedrijfProductenWinkelOndersteuningContact

Module 0 
Module 1 
Module 2 
Module A 
Module B 
Module C 
Module D 
Cases 
[Home][Producten][Mindmappen][Module B]


Module B     Gezinstoepassingen     Workshop Mindmappen

 

 

Voor meer informatie over de workshop Mindmappen klik op onderstaand PDF document

 

Algemeen

 

  • Mindmappen binnen het gezin kan veel plezier bezorgen. Deze workshop kan zich tussen uitersten bewegen van amusument tot serieuze studie. Het is spannend, staat garant voor een uitdaging en bezorgt iedereen veel plezier. Het kan ook de banden binnen het gezin versterken.

Specifiek

 

  • De workshop kan bestaan uit verhalen vertellen met een mindmap. Het onderwerp wordt gekozen door het gezin en dit kan bijvoorbeeld een creatief sprookje zijn of de uitwerking van een droom. Deze activiteit is heel leuk om te doen en sterkt de creatieveteit van alle deelnemenrs. De uiteindelijke mindmap is een prachtig verhaal.
  • Om de efficientie van studeren met vijf- tot tienmaal te vergroten kan met behulp van de mindmaptechniek MMOST studeren binnen het gezin worden bevorderd. Hierbij is het van belang dat je alle technieken op een juiste wijze toepast. Spannend om te doen met een hoog rendement.

Toelichting

 

  • Mindmappen in gezinsverband heeft veel voordelen. De creativiteit van het hele gezin neemt ote, de studiesnelheid wordt verhoogd met het aantal deelnemende gezinsleden, verantwoorde gesprekken over de studiestof, het eigen maken van nieuwe kennisgebieden, een betere voorbereiding op examens die met groter succes worden afgeleg en een attitudeverandering richting scholing. Studeren wordt van straf tot plezier. Door de grote betrokkenheid tot elkaar zal de gezinsband hechter worden.

Advies

 

  • Deze workshop bestaat uit de combinatie van Module 0 en module B. Eventueel kan de workshop worden uitgebreid met een of meerdere cases. Elke workshop kan op maat gemaakt worden voor een specifieke doelgroep. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen de details worden besproken.
  • Prijs voor module 0 + + de aanvullende module B wordt vastgesteld na overleg. Dit is afhankelijk van specifieke wensen en gezinssamenstelling.
  • Alle activiteiten zijn inclusief de uitwerking van de workshop en cases, gebruik materialen en audiovisuele middelen.
  • Excl. reiskosten a 0,20 (excl. BTW) per km voor activiteiten buiten Montfoort.
  • Percentage voor incl. BTW is 19%.

[Previous][Up][Next]

Copyright (c) 2007 Pedro Jooren Advies. All rights reserved.

info@pedrojoorenadvies.nl