Module A
BedrijfProductenWinkelOndersteuningContact

Module 0 
Module 1 
Module 2 
Module A 
Module B 
Module C 
Module D 
Cases 
[Home][Producten][Mindmappen][Module A]


Module A     Persoonlijke toepassingen     Workshop Mindmappen

 

 

Voor meer informatie over de workshop Mindmappen klik op onderstaand PDF document

 

Algemeen

 

 • In deze workshop krijgt u met de techniek van mindmappen meer inzicht in uzelf, uw behoeften, uw verlangens en uw doelen op de lange termijn. Naast vele voorbeelden zijn er korte en krachtige oefeningen. In de workshop komen de volgende drie onderwerpen aan bod: Zelfanalyse, persoonlijke problemen oplossen en de mindmap als agenda.

Specifiek

 

 • Zelfanalyse: De mindmap geeft u de mogelijkheid om een compleet beeld samen te stellen, die zo veel mogelijk van uw belangrijkste karaktereigenschappen en persoonlijke trekjes weergeeft. Het eindresultaat staat garant voor een objectieve kijk op de eigen persoon. Daarbij kan je ook derde vragen een bijdrage te leveren aan de zelfanalyse.
 • Persoonlijke problemen oplossen: De mindmap kan gebruikt worden om persoonlijke en onderlinge problemen op te lossen. Het vorig onderwerp, de zelfanalyse, spelen een belangrijke rol bij het oplossen van problemen. In dit deel wordt de nadruk gelegd op een specifieke karaktereigenschap of gewoonte die u zorgen baart. Het is van belang om de theorie en de toepassing van mindmappen goed te beheersen. Daarna kan het proces om problemen op te lossen worden doorlopen.
 • Mindmap als agenda: Tijdens de workshop leert u een nieuw soort agenda kennen, de revolutionaire mindmapagenda die u in staat stelt uw tijd in te delen volgens uw behoeften en wensen, in plaats van andersom.

Toelichting

 

 • De kwaliteit van het leven neemt toe als u de basiszaken in de hand heeft. Zelfkennis, maar ook zelfspot (lachen om jezelf) relativeert enorm en geeft energie voor de dagelijkse werkzaamheden. Soms confronterend en de wil moet er zijn om uzelf kwetsbaar op te stellen. Het eindresultaat is bevrijdend en spoort aan tot creativiteit en plezier in alledaagse dingen.

Advies

 

 • Deze workshop bestaat uit de combinatie van Module 0 en module A. Eventueel kan de workshop worden uitgebreid met een of meerdere cases. Elke workshop kan op maat gemaakt worden voor een specifieke doelgroep. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen de details worden besproken.
 • Prijs voor module 0 + module A is 950,- (excl BTW) voor groepen tot maximaal 10 personen.
 • Prijs voor aanvullende (uitgewerkte) cases is 150,- (excl. BTW) per uur.
 • Alle activiteiten zijn inclusief de uitwerking van de workshop en cases, gebruik materialen en audiovisuele middelen.
 • Excl. reiskosten a 0,20 (excl. BTW) per km voor activiteiten buiten Montfoort.
 • Percentage voor incl. BTW is 19%.

[Previous][Up][Next]

Copyright (c) 2007 Pedro Jooren Advies. All rights reserved.

info@pedrojoorenadvies.nl