Module 1
BedrijfProductenWinkelOndersteuningContact

Module 0 
Module 1 
Module 2 
Module A 
Module B 
Module C 
Module D 
Cases 
[Home][Producten][Mindmappen][Module 1]


Module 1     Basisonderwijs groep 7 of 8     Workshop Mindmappen

 

 

Voor meer informatie over de workshop Mindmappen klik op onderstaand PDF document

 

Algemeen

 

  • Deze module is speciaal voor het basisonderwijs met als doelgroep groep 7 of 8. De kinderen leren op een spannende en leuke manier Mindmappen en kunnen die techniek direct toepassen.

Specifiek

 

  • Tijdens het basisonderwijs moeten kinderen steeds meer lesstof verwerken. Zeker in groep 7 wordt de basis gelegd voor belangrijke toekomstige vaardigheden, kennis en ervaring. Daarbij komt dat de traditionele manier van aantekeningen maken (de liniaire vorm van standaard-aantekeningen) niet bij iedereen direct aanslaat. Veel kinderen zijn beeldend en visueel ingesteld en benutten de mogelijkheden van assosiatief denken. Met name kinderen met een dyslectie hebben veel baat bij Mindmappen omdat ze via een andere weg toch tot de oplossing komen.

Toelichting

 

  • De workshop gebeurt in een hoog tempo waarin geconcentreerd gewerkt zal worden. Een gemiddelde klassegrootte van 24 kinderen is ideaal. Op dit moment hebben reeds 250 kinderen de workshop gevolgd waarvan 75% de techniek voor studie- of privedoeleinden regelmatig gebruikt. Zeker scholen die openstaan voor nieuwe technieken en experimenteren niet uitsluiten is dit een goede aanvulling op de competenties en de portfolio's van scholieren.

Advies

 

  • Prijs voor module 1 is 170,- (excl BTW) uitgaande van een gemiddelde klasgrootte van 24 kinderen.
  • Excl. reiskosten a 0,20 (excl. BTW) per km voor activiteiten buiten Montfoort.
  • Percentage voor incl. BTW is 19%.

[Previous][Up][Next]

Copyright (c) 2007 Pedro Jooren Advies. All rights reserved.

info@pedrojoorenadvies.nl