Cases
BedrijfProductenWinkelOndersteuningContact

Module 0 
Module 1 
Module 2 
Module A 
Module B 
Module C 
Module D 
Cases 
[Home][Producten][Mindmappen][Cases]


Cases     Maatwerk     Workshop Mindmappen

 

 

Voor meer informatie over de workshop Mindmappen klik op onderstaand PDF document

 

Algemeen

 

  • De algemene module en de specifieke vervolgmodules bevatten veel oefeningen. Die oefeningen spelen in op algemeen voorkomende zaken in de werkomgeving of thuis. Cases zijn bedoeld om in te spelen op specifieke vragen, kwesties of problemen die zich voordoen in de werkomgeving of thuis. Hier is sprake van maatwerk.

Specifiek

 

  • Met de workshop mindmappen kan je meteen mee aan de slag. Toch doen zich situaties voor om direct na de workshop in te spelen op actuele zaken. Hier wordt de theorie echt in de praktijk gebracht en zal de techniek van mindmappen zich moeten bewijzen. En die techniek zal zich ook bewijzen. Reeds meerdere bedrijven hebben de voordelen ervan ondervonden.
  • Zeker voor gevoellige kwesties, problemen en uitdagingen is een onafhankelijke procesbegeleider die met u en/of uw team zoek naar een oplossing met de techniek van mindmappen een zeer goede oplossing. En die oplossing is ook direct bruikbaar, tastbaar en zet aan tot actie.
  • U kunt hierbij denken aan het verbeteren van de communicatie in het team, doelstellingen implementeren, een lastige vergadering begeleiden, productvernieuwing, verhuizing, reorganisatie, starten met een nieuw team, strategie bepaling, etc.

Toelichting

 

  • De case wordt op maat gemaakt en met u vooraf doorgesproken. De activiteit kan direct plaatsvinden na de workshop of op een ander moment. De resultaten van de case, de mindmap, is na afloop direct beschikbaar. Eventueel kan er een volledig rapport worden opgesteld. Ook is verdere begeleiding en nazorg mogelijk.

Advies

 

  • Prijs voor aanvullende (uitgewerkte) cases is 150,- (excl. BTW) per uur.

  • Alle activiteiten zijn inclusief de uitwerking van de workshop en cases, gebruik materialen en audiovisuele middelen.

  • Excl. reiskosten a 0,20 (excl. BTW) per km voor activiteiten buiten Montfoort.

  • Percentage voor incl. BTW is 19%.

[Previous][Up]

Copyright (c) 2007 Pedro Jooren Advies. All rights reserved.

info@pedrojoorenadvies.nl